Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptibile la Energia Electrica

Suntem o echipa dinamica, calificata si profesionala ce doreste sa aduca pe piata romaneasca grupuri electrogene conform standardelor actuale de calitate si subansambluri metalice din tabla si din teava realizate cu tehnologii moderne de fabricatie.
Apreciem
seriozitatea, profesionalismul si onestitatea.
Adaugam
valoare tuturor produselor si serviciilor pe care le oferim clientilor.
Ne integram
in viata comunitatii prin participarea la evenimente locale. Sponsorizam initiativa, inteligenta si curajul.
Furnizam

produse, servicii si solutii adaptate nevoilor clientilor nostri. Utilizam tehnologii moderne de fabricatie pentru realizarea de grupuri electrogene si subansamble metalice.

Suntem
adeptii comunicarii deschise, ai impartasirii si promovarii valorilor si ai implicarii sociale.
Credem
ca valoarea companiei depinde de valoarea resursei umane si de aceea investim in dezvoltarea personala, credem in egalitatea de sanse si in competitivitatea constructiva.

Fabrica GETEQA

Fabrica Geteqa este parte integranta a SC Global Tech si are ca obiect de activitate principala proiectarea si producerea de grupuri electrogene cat si activitati asimilate prelucrarii tablei prin realizarea de repere si subansamble metalice.
Global Tech este o companie cu capital integral romanesc ce si-a inceput activitatea in 2000, cu sediul in Iasi, prin reactivarea si reorganizarea unei firme mai vechi, din 1991. Avem o experienta de peste 15 ani in comercializarea de grupuri electrogene. Furnizam solutii, servicii si produse competitive clientilor nostri. Acestia sunt in principal persoane juridice, companii private sau de stat, institutii si organizatii guvernamentale, institutii publice locale, organizatii neguvernamentale dar si profesionisti din toate domeniile.
Activam la nivelul intregii tari printr-o retea extinsa de parteneri, dar si prin filiale si magazine proprii.

In 2015 am realizat un pas important, deschiderea fabricii Geteqa, pe o suprafata de 3200 mp, avand 20 angajati, datorita multiplelor cereri pentru grupuri electrogene (generatoare de curent). Geteqa a fost construita prin finantare proprie si europeana in urma implementarii proiectului: “Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptibile la Energia Electrica”.
Ne dorim cresterea portofoliului si a volumului de productie pentru a oferi clientilor nostri produse ce respecta normele de calitate, pentru a avea incredere ca realizeaza o investitie productiva.

Reusim sa realizam aceste obiective datorita echipei profesionale, ulilajelor si echipamentelor de inalt nivel precum:
– masina CNC de taiat tabla (ghilotina)
– masina de roluit tabla
– masina de indoit tabla (abkant)
– masina de stantat (punch)
– presa hidraulica de 200 tone
– masina de indoit teava
– masina de sudura prin presiune cu role- echipament complex de sudura in mediu protejat
– vopsitorie in camp electrostatic
– linie de asamblare de tip conveyor
– dispozitive de matisare cablaje electrice
– camera de testare la temperaturi scazute de mari dimensiuni.
– alte echipamente si utilaje.

Echipa Geteqa este specializata in proiectarea, fabricarea si comercializarea de grupuri electrogene.
Grupuri electrogene (generatoare de curent):
– generatoare portabile in gama 3-12 KVA, alimentate cu benzina si diesel, diverse motorizari, cu si fara insonorizare, cu pornire manuala, electrica sau automata.
– generatoare stationare in gama 12-200 KVA, diesel, cu diverse tipuri de motoare si alternatoare, cu si fara carcasa de insonorizare, cu pornire automata si diverse tipuri de automatizari
– generatoare portabile pentru sudura pana la 300 A, electrozi pana la 5 mm, alimentate pe benzina si diesel
– accesorii pentru generatoare: carcase de insonorizare, panouri de automatizare si control, trailere stradale si de santier, rezervoare de combustibil de diverse dimensiuni, dispozitive de comanda si control la distanta.

Pe langa producerea de grupuri electrogene, datorita flexibilitatii fabricii, gama de produse va fi completata cu producerea de subansamble metalice din tabla prelucrate prin: taiere, indoire, ambutisare, stantare, sudura si vopsire in camp electrostatic si din teava, cu diametrul maxim de 50 mm, prelucrata prin: debitare, indoire, sudura si vopsire.

Constructie fabrica Geteqa