Geteqa la cel mai mare targ, Metal Show 2017

Geteqa la cel mai mare targ, Metal Show 2017

A fost o saptamana aglomerata la targul Metal Show 2017. Timp de patru zile expozantii s-au bucurat de un numar mare de vizitatori. La Metal Show s-a realizat un adevarat spectacol tehnologic, de masini-unelte si accesorii pentru toate domeniile de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii. Participantii s-au pregatit cu diverse expozitii incitante pentru atragerea potentialilor colaboratori sau cumparatori.

Suntem bucurosi ca am participat la editia targului Metal Show 2017, organizat la Romexpo Bucuresti, in perioada 17-20 mai. A fost cea mai mare editie de pana acum, cel mai important si dinamic targ pentru fabrica noastra Geteqa, am relationat cu multi dintre participanti si vizitatori. Geteqa a intampinat clientii cu oferte, cu servicii de prelucrare a tablelor si a tevilor, fiind o mare oportunitate de a impartasi cu colegii si de a mentine contracte de afaceri.

Metal Show este un targ international industrial ce are loc de trei ani la Bucuresti, in incinta Romexpo. Este o platforma recunoscuta pentru lansarea de noi produse si pentru a oferi o oportunitate excelenta de a obtine informatii despre cele mai recente inovatii. Vizitatorii au avut posibilitatea de a compara produse de la diferiti furnizori si mai apoi sa aleaga produsul dorit. In plus, targul a fost o sursa vibranta de idei si aplicatii noi, oferind impulsuri importante pentru propria planificare strategica.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi la Metal Show 2017!

 

Geteqa va asteapta la Metal Show 2017 Bucuresti

Metalshow-GETEQA1
Geteqa, fabrica firmei Global Tech, va asteapta la cel mai mare targ de prelucrare a metalelor din Romania, Metal Show 2017. Evenimentul va avea loc intre 17-20 mai in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti. Reprezentantii nostri, de la Geteqa, va astepta cu prezentarea serviciilor de prelucrare a tablelor si a tevilor.

Suntem prezenti la acest targ pentru a avea posibilitatea sa ne cunoastem, sa discutam si sa va prezentam gama larga de servicii ce vi le putem oferi. Va asteptam sa vizitati standul nostru expozitional, 216B,  unde putem discuta despre tehnicile de productie ce le utilizam in cadrul prelucrarii tablelor: debitare, stantare, indoire, roluire si marcare si a prelucrarii tevilor. Indiferent de procedeul ales, utilajele si echipamente fabricii noastre va faciliteaza tipul prelucrarii.

Nu puteti rata targul de prelucrare a metalelor, Metal Show fiind un eveniment ce are loc de 2 ani de zile. In 2017, la Romexpo Bucuresti vor fi prezenti peste 100 de expozanti  si peste 220 de branduri de top. Va puteti informa de la acestia despre utilajele de inalta performanta, despre solutiile de optimizare a fluxurilor tehnologice, despre conceptul de Smart Factory in viziunea producatorilor mondiali, demonstatii LIVE cat si alte tipuri de aplicatii.

Sunteti interesat de prelucrarea metalelor? La Metal Show veti putea vedea lasere fibra sau cu CO2, stante, abkanturi, echipamente pentru prelucrarea tablelor, sisteme de marcare, masini-unelte CNC, echipamente pentru prelucrarea tevilor si a profilelor, masini de masurat si controlat, materii prime pentru productia industriala: aluminiu, cupru, inox, table etc., software industrial.

METAL SHOW 2017 isi propune sa isi consolideze pozitia detinuta in acest moment pe piata evenimentelor de profil, un eveniment dinamic si complex, si anunta de pe acum o expozitie cu multe premiere, noutati si inovatii”- www.metalshow.ro.

Vino si tu la METAL SHOW sa ne cunoastem!
Geteqa – stand 216B
Intre 17-20 mai 2017
Romexpo, Bucuresti

img_1433 img_1426 img_1425 img_1424 metal show 2016

Metal Show 2016

 

Fabrica Geteqa obtine certificarile ISO

Fabrica Geteqa obtine certificarile ISO

 

Fabrica Geteqa a companiei Global Tech, a facut un pas important prin obtinerea certificarilor ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 recunoscandu-se astfel implicarea in implementarea sistemului de management al calitatii, relatia cu mediul inconjurator cat si in obligatiile de sanatate si siguranta la locul de munca.

Certificare ISO 9001

Conducerea fabricii Geteqa si-a luat angajamentul in a imbunatati constant nivelul serviciilor, in a respecta procedurile instituite. In plus se doreste urmarirea interna a fluxului de documente si informatii si normele de proiectare a produselor. Adoptarea acestei certificari ISO 9001, al acestui sistem de management al calitatii reprezinta dorinta firmei de a oferi asigurare tuturor partenerilor ca vor primi un raspuns optimal si eficient la toate sesizarile lor.

Certificare ISO 14001

Compania Global Tech a realizat proceduri ce sunt implicate in procesele de productie. Acestea sunt revizuite si analizate pentru o eficienta maxima in activitatea companiei. Procesul de productie este organizat astfel incat sa asigure posibilitatea de a urmari procesul de fabricatie, de la receptia materiei prime, pana la testarea finala a produselor realizate. Procesul de productie este supus unei monitorizari atente pentru depistarea eventualelor probleme. Se asigura activitati de mentenanta si service. Aceste masuri s-au luat pentru ca operatiunile intreprinse sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator.

Certificare ISO 18001

In acelaşi timp, reprezentantii fabricii Geteqa au grija de conditiile de siguranta si sanatate la locul de munca si asigura un mediu de lucru confortabil. Din acest motiv s-a implementat si obtinut certificarea sistemului de management al securitatii si sanatatii ocupationale. Se incearca controlarea si gestionarea riscurilor profesionale (accidente, incidente si boli profesionale) si imbunatatirea performantelor profesionale.

Obtinand certificarile ISO, conducerea Global Tech promite sa respecte si sa implementeze aceste sisteme pentru buna functionare a firmei si pentru o buna colaborare cu partenerii de afaceri.

Sub marca Geteqa, Global Tech produce grupuri electrogene de la 20 la 250 kVA pentru utilizarea lor ca surse energetice primare (regim prime) sau pentru interventie in caz de avarie (regim stand-by). Acestea sunt destinate unor aplicatii variate precum cele industriale, rezidentiale, constructii si agricultura.

ISO-9001:2015 ISO-14001 ISO18001

 

Fabrica de grupuri electrogene Geteqa a inceput productia

fabrica Geteqa

Fabrica Geteqa a fost construita prin finantare proprie, de catre Global Tech si europeana in urma implementarii proiectului: “Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptibile la Energia Electrica”.

Fabrica este intinsa pe o suprafata de 2000 mp, un proiect complex care a implicat atat proiectarea cat si constructia cladirii industriale si echiparea acesteia cu masini si utilaje moderne, angajare de personal s.a.m.d.

Proiectul s-a finalizat la timp, in conditiile si la standardele impuse de UE, datorita ajutorului oferit de catre partenerii nostri.

In acest moment, fabrica Geteqa a inceput productia de grupuri electrogene de pana la 250 KVA. Aceste grupuri electrogene pot fi folosite pentru aplicatii industriale, rezidentiale, constructii si agricultura etc.

Gama de produse va fi completata cu producerea de subansamble metalice din tabla prelucrate prin: taiere, indoire, ambutisare, stantare, sudura si vopsire in camp electrostatic, si din teava cu diametrul maxim de 2 toli prelucrata prin: debitare, indoire, sudura si vopsire.

Fabrica Geteqa s-a finalizat si realizat datorita contributiei aduse de fiecare din partenerii nostri si sustinerii ce am avut-o din partea colegilor de la Global Tech.

Le multumim inca o data:

DAL CONSULTING – consultanta in afaceri – indeosebi doamnelor Angelica Manea, Ana Maria Farcasel, Lenuta Fanaru, Alina Munteanu
OPTIMAL – firma de proiectare – dlui Adrian Taranu
REDGRAPH – birou de arhitectura – dlui Mihai Codreanu
ELGOR – firma de proiectare electrice – dnei Elena Gorea
ALSTECO – firma de proiectare instalatii – dlui Constantin Cernescu
BANCA TRANSILVANIA – banca oamenilor intreprinzatori: dlor Ciprian Teleman, Bogdan Voroneanu, Ionut Scarlii
Dlui Cobzariu Eduard – Diriginte de santier
Dlui Mihai Timofte – Diriginte de santier
ELECTROAXA – firma de instalatii electrice – antreprenor general al lucrarii – dlui Ioan Petraru
APOLODOR 2003 – firma de constructii – cnstructorul cladirii – dlui Constantin Stoica
GENERAL INSTALATII – firma de instalatii – antreprenor asociat – dlui Mihai Ignat
RADACINI EQUIPMENT – furnizor echipamente de ridicat – dlui Marius Teodorescu
EUROPE SOLUTIONS IMPORT EXPORT OOD – furnizor echiamente CNC – dlui Nikolaos Loupeidis si dnei Cristina Neculae
ALL GREEN – firma de inginerie si furnizor echipamente sudura – dlui Romeo Ciobanu
SEMA COMPREST – firma de inginerie si furnizor echipament de masura si testare – dlui Ovidiu Atanasiu
LINX LMN – furnizor scule si echipamente – dlui Catalin Pinzar
ALFA CLUJ – furnizor rafturi industriale – dnei Elena Botea
GD MASINI DE RIDICAT – furnizor poduri rulante si solutii de ridicat – dlui Ovidiu Krisan
BRIO FRESH – furnizor echipamente de vopsit in camp electrostatic – dlui Cornel Muresan
DOCAI – furnizor echipamente diverse – dlui Dorin Cuciureanu
PROMA MACHINERY – furnizor masini unelte industriale – dlui Dumitru Avram
DANKE CONSULTING – firma de instruire si training – dlui Marcel Dumitriu

Din partea Global Tech, managementul de proiect pentru fabrica de generatoare a fost asigurat de : Dan Cucu, Vlad Lazarescu, Simona Nastase, Dana Obada, Dan Scantei .

Le multumim de asemenea tuturor celor care nu au fost enumerati mai sus dar si-au adus contributia la acest proiect.

Multumim si celor de la ADRNE Piatra Neamt, care au fost OI pentru POSCCE, pentru corectitudinea relatiei avute cu noi pe parcursul acestui proiect.