Fabrica Geteqa a companiei Global Tech, a facut un pas important prin obtinerea certificarilor ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 recunoscandu-se astfel implicarea in implementarea sistemului de management al calitatii, relatia cu mediul inconjurator cat si in obligatiile de sanatate si siguranta la locul de munca.

Certificare ISO 9001

Conducerea fabricii Geteqa si-a luat angajamentul in a imbunatati constant nivelul serviciilor, in a respecta procedurile instituite. In plus se doreste urmarirea interna a fluxului de documente si informatii si normele de proiectare a produselor. Adoptarea acestei certificari ISO 9001, al acestui sistem de management al calitatii reprezinta dorinta firmei de a oferi asigurare tuturor partenerilor ca vor primi un raspuns optimal si eficient la toate sesizarile lor.

Certificare ISO 14001

Compania Global Tech a realizat proceduri ce sunt implicate in procesele de productie. Acestea sunt revizuite si analizate pentru o eficienta maxima in activitatea companiei. Procesul de productie este organizat astfel incat sa asigure posibilitatea de a urmari procesul de fabricatie, de la receptia materiei prime, pana la testarea finala a produselor realizate. Procesul de productie este supus unei monitorizari atente pentru depistarea eventualelor probleme. Se asigura activitati de mentenanta si service. Aceste masuri s-au luat pentru ca operatiunile intreprinse sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator.

Certificare ISO 18001

In acelaşi timp, reprezentantii fabricii Geteqa au grija de conditiile de siguranta si sanatate la locul de munca si asigura un mediu de lucru confortabil. Din acest motiv s-a implementat si obtinut certificarea sistemului de management al securitatii si sanatatii ocupationale. Se incearca controlarea si gestionarea riscurilor profesionale (accidente, incidente si boli profesionale) si imbunatatirea performantelor profesionale.

Obtinand certificarile ISO, conducerea Global Tech promite sa respecte si sa implementeze aceste sisteme pentru buna functionare a firmei si pentru o buna colaborare cu partenerii de afaceri.

Sub marca Geteqa, Global Tech produce grupuri electrogene de la 20 la 250 kVA pentru utilizarea lor ca surse energetice primare (regim prime) sau pentru interventie in caz de avarie (regim stand-by). Acestea sunt destinate unor aplicatii variate precum cele industriale, rezidentiale, constructii si agricultura.

ISO-9001:2015 ISO-14001 ISO18001