Metalshow-GETEQA1
Geteqa, fabrica firmei Global Tech, va asteapta la cel mai mare targ de prelucrare a metalelor din Romania, Metal Show 2017. Evenimentul va avea loc intre 17-20 mai in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti. Reprezentantii nostri, de la Geteqa, va astepta cu prezentarea serviciilor de prelucrare a tablelor si a tevilor.

Suntem prezenti la acest targ pentru a avea posibilitatea sa ne cunoastem, sa discutam si sa va prezentam gama larga de servicii ce vi le putem oferi. Va asteptam sa vizitati standul nostru expozitional, 216B,  unde putem discuta despre tehnicile de productie ce le utilizam in cadrul prelucrarii tablelor: debitare, stantare, indoire, roluire si marcare si a prelucrarii tevilor. Indiferent de procedeul ales, utilajele si echipamente fabricii noastre va faciliteaza tipul prelucrarii.

Nu puteti rata targul de prelucrare a metalelor, Metal Show fiind un eveniment ce are loc de 2 ani de zile. In 2017, la Romexpo Bucuresti vor fi prezenti peste 100 de expozanti  si peste 220 de branduri de top. Va puteti informa de la acestia despre utilajele de inalta performanta, despre solutiile de optimizare a fluxurilor tehnologice, despre conceptul de Smart Factory in viziunea producatorilor mondiali, demonstatii LIVE cat si alte tipuri de aplicatii.

Sunteti interesat de prelucrarea metalelor? La Metal Show veti putea vedea lasere fibra sau cu CO2, stante, abkanturi, echipamente pentru prelucrarea tablelor, sisteme de marcare, masini-unelte CNC, echipamente pentru prelucrarea tevilor si a profilelor, masini de masurat si controlat, materii prime pentru productia industriala: aluminiu, cupru, inox, table etc., software industrial.

METAL SHOW 2017 isi propune sa isi consolideze pozitia detinuta in acest moment pe piata evenimentelor de profil, un eveniment dinamic si complex, si anunta de pe acum o expozitie cu multe premiere, noutati si inovatii”- www.metalshow.ro.

Vino si tu la METAL SHOW sa ne cunoastem!
Geteqa – stand 216B
Intre 17-20 mai 2017
Romexpo, Bucuresti

img_1433 img_1426 img_1425 img_1424 metal show 2016

Metal Show 2016