Sudura in mediu protector tip mig/mag

– masa sudura pentru montaj 1200×2400, dispozitive de montaj pentru sudura;
– sudura rezistiva prin rularea electrozilor;
– grosime maxima a tablei 1mm.

Masina de ascutit scule semiautomata
Se utilizeaza la ascutirea sculelor de stantare pentru a pastra caracteristicile de stantare a sculelor si a mari durata de viata a lor.
Diametrul maxim de ascutire este de 180 mm, inaltime maxima de 230 mm si inclinarea ascutirii de 10°.

Camera testare climatica si insonorizata are dimensiuni maxime utile de 1450x6000x2150(lxLxh) iar domeniul de temperatura -10° pana la +60°.

In aceasta camera se testeaza si analizeaza comportamentul in functionare a grupurilor electrogene la diferite temperaturi ale mediului ambiant sau pornirea lor in conditii de temperatura scazuta. Practic ne asiguram ca acel grup electrogen va functiona iarna la temperaturi scazute de pina la chiar -30° iar vara pina la +60°.

Banc rezistiv de incercari putere maxim de incarcare 230kW/400V.

Pe un asemenea banc de test se poate simula functionarea unui grup electrogen cu sarcina rezistiva, introducandu-se in trepte consum rezistiv pina la puterea de 230kw. Astfel exista posibilitatea de a se emite buletine de test pentru un grup electrogen in functionare cu sarcina la diferite nivele de incarcare :ex: 25%, 50%, 75%, 100% sau chiar si 110% din puterea grupului electrogen.
Pe acest banc se pot testa si alte categorii de echipamente cum ar fi: UPS-uri, stabilizatoare de tensiune.

Proiectare 3D – Licenta Autodesk Design Suite Ultimate

Oferim servicii de proiectare 3D pentru piesele si subansamblele metalice ce se realizeaza in cadrul companiei noastre astfel incat clientul sa aiba posibilitatea de a avea o imagine completa asupra piesei sau subansamblului ce se va produce.