A fost o saptamana aglomerata la targul Metal Show 2017. Timp de patru zile expozantii s-au bucurat de un numar mare de vizitatori. La Metal Show s-a realizat un adevarat spectacol tehnologic, de masini-unelte si accesorii pentru toate domeniile de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii. Participantii s-au pregatit cu diverse expozitii incitante pentru atragerea potentialilor colaboratori sau cumparatori.

Suntem bucurosi ca am participat la editia targului Metal Show 2017, organizat la Romexpo Bucuresti, in perioada 17-20 mai. A fost cea mai mare editie de pana acum, cel mai important si dinamic targ pentru fabrica noastra Geteqa, am relationat cu multi dintre participanti si vizitatori. Geteqa a intampinat clientii cu oferte, cu servicii de prelucrare a tablelor si a tevilor, fiind o mare oportunitate de a impartasi cu colegii si de a mentine contracte de afaceri.

Metal Show este un targ international industrial ce are loc de trei ani la Bucuresti, in incinta Romexpo. Este o platforma recunoscuta pentru lansarea de noi produse si pentru a oferi o oportunitate excelenta de a obtine informatii despre cele mai recente inovatii. Vizitatorii au avut posibilitatea de a compara produse de la diferiti furnizori si mai apoi sa aleaga produsul dorit. In plus, targul a fost o sursa vibranta de idei si aplicatii noi, oferind impulsuri importante pentru propria planificare strategica.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi la Metal Show 2017!